πιστοποιήσεις ιατρικής διάγνωσης κερατσίνιΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ως μέλος του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, προσφέρει υπηρεσίες διάγνωσης με πιστοποιημένο και διαπιστευμένο υψηλότατο επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας.

Τα εργαστήρια συμμετέχουν σε Εθνικά και Διεθνή Προγράμματα εξωτερικής ποιοτικής αξιολόγησης επιτυγχάνοντας σταθερά κορυφαίες επιδόσεις μεταξύ των συμμετεχόντων εργαστηρίων που είναι περισσότερα από 200 εργαστήρια στην Ελλάδα και άνω των 550 εργαστηρίων πανευρωπαϊκά.

Η καθημερινή διασφάλιση παραγωγής ποιοτικών υπηρεσιών από τις Μονάδες του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού της εφαρμογής διεργασιών στα εργαστήριά μας του Διεθνούς Προτύπου EN ISO 9001:2008 και της εφαρμογής ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 15189: 2012.

Όμως, καθοριστική συνεισφορά στο παραγόμενο ποιοτικό έργο έχουν οι συνεργάτες ιατροί μας που επιτελούν το λειτούργημα τους με συναίσθηση, ευαισθησία και επαγγελματισμό έτσι ώστε να βοηθούν τους εξεταζόμενους να αντιμετωπίσουν τις όποιες τυχόν δυσκολίες μπορεί να παρουσιαστούν κατά την διάρκεια μιας εξεταστικής διαδικασίας. Τα μέλη του προσωπικού μας που εργάζονται στις παραϊατρικές ειδικότητες είναι εξειδικευμένοι εργαζόμενοι με γνώσεις και εμπειρία που προσφέρουν ασφάλεια και εμπιστευτικότητα κατά την εξάσκηση των καθηκόντων τους. Έτσι, η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ εγγυάται την ποιότητα και τον σεβασμό στην υγεία.

pdf iconΠιστοποίηση ΕΝ ISO 9001:2008 - Κατεβάστε το αρχείο  

pdf iconΠιστοποίηση ΕΝ ISO 9001:2008 - Κατεβάστε το αρχείο