Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ως μέλος των Διαγνωστικών Κέντρων του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, προσφέρει ιατρικές, διαγνωστικές υπηρεσίες επί σειρά ετών στην περιοχή του Περάματος όπου εδρεύουν και δραστηριοποιούνται πολλές επιχειρήσεις του χώρου των ναυπηγοεπισκευαστικών εργασιών καθώς και του Logistics.

Στην Μονάδα μας λειτουργούν διαγνωστικά εργαστήρια και ιατρεία εξοπλισμένα με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό από τους κορυφαίους διεθνείς κατασκευαστικούς Οίκους υπό την εποπτεία και την ευθύνη εξειδικευμένων επιστημόνων. Οι υπηρεσίες υγείας που προσφέρονται από την ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ είναι πιστοποιημένες και διαπιστευμένες με ΕΝ ISO 15189:2012 για την Ποιότητα και την Αξιοπιστία και προσφέρονται προσεκτικά τιμολογημένες ώστε το αγαθό της υγείας να είναι προσιτό σε όλους.

Οι επιχειρήσεις της περιοχής μας που αναζητούν αξιόπιστη συνεργασία με σκοπό να προσφέρουν στο προσωπικό τους την δυνατότητα πρόληψης στην υγεία ή έγκαιρης διάγνωσης νόσων που μπορεί να σχετίζονται με το εργασιακό περιβάλλον, θα βρουν στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, τον συνεργάτη που χρειάζονται.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το αρμόδιο τμήμα των εργασιακών check up στη Μονάδα μας προκειμένου να ενημερωθείτε για τις πολλαπλές δυνατότητες και επιλογές που μπορούμε να σας προσφέρουμε ώστε να δημιουργήσετε την ειδική μορφή συνεργασίας που θα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Οι ιατροί εργασίας ή τα στελέχη του Γραφείου Προσωπικού της επιχείρησής σας μπορούν να συνεργαστούν με τα στελέχη μας και τους ιατρούς των ειδικοτήτων, ώστε να διαμορφωθεί το κατάλληλο προφίλ εξετάσεων για το προσωπικό σας ανάλογα με την εργασία του καθενός, το φύλο και την ηλικία του.

Σε συνεργασία με τους φορείς της εταιρείας, το αρμόδιο τμήμα εργασιακών check up της Μονάδας μας έχει την τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό να οργανώσει και να διενεργήσει τις αιμοληψίες που ενδεχομένως θα απαιτηθούν, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία και με την εποπτεία ειδικού ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού.

Πέραν όμως από την διενέργεια του εργασιακού check up οι εργαζόμενοι σας θα αποκτήσουν το δικαίωμα, τόσο οι ίδιοι όσο και τα μέλη των οικογενειών τους α΄βαθμού συγγένειας, να εξυπηρετηθούν από την ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, για όποιες τυχόν άλλες διαγνωστικές ανάγκες έχουν στο μέλλον, με ειδική εκπτωτική πολιτική ως επιβράβευση της εμπιστοσύνης στις υπηρεσίες μας.

Ήδη, μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων της περιοχής μας εμπιστεύονται την ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ για τα εργασιακά check up και απολαμβάνουν ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου ποιότητας και ορθής τιμολόγησης.